Stucadoor Hengelo

Enorme kennis en ervaring

De klanten van Stucadoorsbedrijf Kreijkes zullen ongetwijfeld ons bedrijf adviseren aan personen die op zoek zijn naar een stucadoor in Hengelo. Als ervaren stucadoor zijn wij werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren in Hengelo en omgeving. Wij beschikken over een enorme kennis en ervaring en zijn gespecialiseerd in luxe afwerkingen van wanden en plafonds.

Allround stucadoor

Onze organisatie levert overigens niet alleen binnenstucwerk, maar u kunt ons ook inschakelen voor het stucen van uw buitenmuren. Hiermee heeft u een allround stucadoor in huis die verschillende soorten stucwerk kan verzorgen en waarvan u weet wat u kunt verwachten.

Grote hoeveelheid afwerkingen mogelijk

Wij worden als stucadoor regelmatig benaderd voor het stucen van nieuwbouwpanden in Hengelo en omgeving, maar ook voor renovatiewerkzaamheden en verbouwingen worden wij veelvuldig gevraagd. Doordat wij een grote hoeveelheid afwerkingen beheersen, kan onze stucadoor voor elke wens een juiste oplossing bieden. Op een klantgerichte en flexibele manier staan wij voor u klaar om u het gewenste stucwerk te bezorgen.

Ga direct naar de contactpagina

Wanneer wij uw interesse hebben gewekt, kunt u uiteraard contact opnemen met uw stucadoor in Hengelo. Wij geven u graag de gewenste informatie en kunnen een antwoord geven op al uw vragen. Ga direct naar de contactpagina en neem op de gewenste manier contact met ons op.