Buiten Stucwerk

Verschillende ondergronden

Raapwerk is het recht en vlak maken van muren met relatief dikke laag kalk-/cementmortel. Raapwerk wordt gedaan op gemetselde muren.

Buitengevelisolatie is het afwerken van buitenwanden met isolatie, waarover een lijmlaag komt met hier ingebed wapeningsgaas. Hierop kunnen diverse afwerkingen gemaakt worden.

Blucladwanden worden opgebouwd uit cementplaten, waarop een lijmlaag komt met hier ingebed wapeningsgaas. Het voordeel hiervan is dat het een open spouwsysteem is waardoor lucht en vocht snel afgevoerd kunnen worden. Hierop zijn wederom diverse afwerkingen mogelijk.

 

Buitenmuren kunt u gemakkelijk laten opknappen door deze te laten stukadoren en direct af te laten werken door een schilder. Het stukadoren van buitenmuren is een ideale oplossing wanneer u een muur een ander aanzicht wilt geven, zonder een intensieve verbouwing te hoeven ondergaan. Daarnaast is het stukadoren van buitenmuren een goede methode om deze op te knappen als ze vuil, oud of vervallen zijn.

Inventariseren van uw wensen

Stucadoorsbedrijf Kreijkes is de aangewezen partij om uw buitenmuur te stukadoren bij bijvoorbeeld de bouw van een garage of wanneer u een gezellige zitplaats voor buiten wilt creëren. Onze vakkundige medewerkers inventariseren uw wensen en eisen en zorgen ervoor dat deze worden omgezet in een fraai gestukadoorde muur, geheel volgens uw wens.

Vele mogelijkheden

Het stukadoren van een buitenmuur zorgt voor veel mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld gaan voor natuurlijke uitstraling die met grof stucwerk eenvoudig om te toveren is tot een muur met een solide rotslook. Aan de andere kant kunt u ook een buitenmuur stukadoren om deze juist gladder te krijgen. De keuze is aan u.

Laat uw buitenmuren stukadoren

Als u een buitenmuur wilt laten stukadoren, kunnen wij dit op een professionele manier voor u verzorgen. Wilt u weten hoe wij precies te werk gaan? Neem dan contact met ons op en stel uw vragen. Wij vertellen u alles over dit stucwerk. Ook wanneer u iemand zoekt om met u mee te denken, staan wij tot uw beschikking.

Diverse afwerkingen

Glad, fijn geschuurd, grof geschuurd of een door en door gekleurde robuuste minerale krabpleister; dit alles behoort tot de onbegrensde mogelijkheden in wand afwerking buiten. Diverse mogelijkheden zijn:

 Decoraties